L'augment del salari mitjà i el caiac al riu Valira, el més vist de la setmana al web

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Coneguem ara les notícies més consultades al web andorradifusio.ad. Informacions relacionades amb el salari mitjà, el càncer i una imatge de caiacs per la Valira encapçalen el rànquing.

La notícia sobre l'augment del salari mitjà a Andorra el darrer any ha estat la notícia més consultada pels nostres internautes. S'informava que el sou mitjà mensual se situa en més de 2.100 euros, 100 més que a la Unió Europea. És la mitjana dels salaris que es cobren.

També han generat molts clics les imatges de dues persones practicant el caiac pel riu Valira. En un vídeo penjat a Instagram s'obervaven almenys dues persones amb el caiac baixant des d'Andorra la Vella fins a Sant Julià de Lòria.

La tercera posició del rànquing l'ocupa una notícia relacionada amb famílies amb nens amb càncer. Aquesta setmana coneixiem que són tres les que han acudit a ASSANDCA per problemes econòmics. Notícia en què també s'informava de la poca viabilitat de tenir una unitat de radioteràpia específica per a menors per la poca incidència anual d'aquesta malaltia en infants que a Andorra, a manca de dades oficials, és de 3 a 4 casos l'any. Fet que porta a l'ASSANDCA a insistir a tirar endavant la llei de l'acompanyament.

Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.