Avancen les converses entre Caldea i el comú per desencallar la construcció de l'hotel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els pròxims mesos seran crucials per a Caldea per molts motius. Un és la possible relaxació de les mesures sanitàries i un altre que comú i termolúdic podrien tancar l'acord per a la construcció de l'hotel que porta des del juny encallat. 

Les converses entre el comú d'Escaldes-Engordany i Caldea per arribar a una entesa sobre l'hotel que s'ha de construir al termolúdic estan força avançades.

Així ho ha especificat el director general de Caldea, Miguel Pedregal , que ha especificat al programa Els matins de la Nacional d'RNA que s'està acabant de determinar si bé el comú haurà de fer una concessió o bé llogar el terreny on s'ubicarà l'hotel. 

Segons Pedregal, es troben "en converses prèvies per tal de preparar el contracte i la voluntat hi és per les dues parts". Calcula que "serà qüestió d'unes setmanes o, com a molt, un o dos mesos".

Pedregal també ha explicat que les bones xifres d'ocupació assolides a l'estiu s'expliquen perquè el client veu el termolúdic com un indret on desenvolupar una activitat d'oci segura.

Amb tot, Pedregal considera que aquesta tardor es podrien relaxar més mesures sanitàries, com l'ús de la mascareta, tot depenent de com haurà anat aquesta tornada a les aules. 

Informa: Montse Grau

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.