Una avinguda Meritxell més sostenible i neta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La remodelació de l'avinguda Meritxell ha comportat millores tecnològiques per ser més sostenibles amb el medi ambient. Uns nous sensors permeten conèixer aspectes com la qualitat de l'aire o la humitat. També s'han activat nous protocols de neteja i recollida de brossa.

La remodelació de l'eix comercial de Meritxell ha permès al comú d'Andorra la Vella incorporar tot un seguit d'aspectes tecnològics que milloren la sostenibilitat, la pacificació de la mobilitat i l'accessibilitat universal, que li han valgut el reconeixement del segell Andorra Regenera.

El comptatge de persones a més permet sincronitzar la freqüència dels semàfors en funció del volum de vianants. També hi ha novetats tecnològiques que vetllen per la seguretat com la instal·lació de càmeres de videovigilància sincronitzades amb la policia i amb Mobilitat, les tires amb relleu al terra del terra del davant dels encreuaments o els semàfors acústics per a persones invidents.

Per tal de preservar la nova avinguda amb un bon aspecte, el comú ha encetat una prova pilot per a la recollida de brossa i la neteja de les voravies.

Gràcies al balanç satisfactori, el nou sistema de recollida s'implementarà de manera definitiva. Amb tot però cal recordar que mantenir la via neta és responsabilitat de tots.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.