Baixa el nombre de transaccions immobiliàries però puja el valor

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El segon trimestre d'aquest any ha viscut un descens de les transaccions immobiliàries del 17% en relació amb el mateix període de l'any passat. Amb una activitat pràcticament nul·la pel que fa a obra nova. Malgrat el descens en les transaccions, augmenta el valor dels béns transmesos, més del 30%, impulsat pel mercat de segona mà.

Descens per sobre del 17% en el nombre de transaccions i de prop del 30% pel que respecta al nombre de béns immobles.

És generalitzat en totes les categories. Des dels pisos i terrenys fins a les places d'aparcament i locals comercials. I amb una davallada més que considerable de la venda d'obra nova.

Tanmateix, augmenta el valor de les transaccions, per sobre del 30%, gràcies a l'impuls del mercat de segona mà.

Es passa de registrar operacions per valor de 185 milions d'euros l'any passat, a 244 milions del segon trimestre d'enguany.

La mateixa tendència se segueix en la comparativa sobre la superfície construïda, amb l'increment del 27% d'un trimestre a l'altre. Destaca la segona mà i els terrenys i places d'aparcament.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.