Balanç positiu dels paradistes en la vuitena edició del Vide Dressing de la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Balanç positiu dels paradistes que han format part del Vide Dressing de la Massana. L'esdeveniment dedicat a les compres de segona mà ha tancat la vuitena edició amb més de 2.600 visitants durant tres dies. El comú ja ha anunciat un nou mercat per al mes de novembre.

La vuitena edició del Vide Dressing de la Massana tanca aquest diumenge al migdia les seves portes. Una edició que ha comptat amb bona afluència de gent i un bon balanç dels paradistes.

Reciclar, reutilitzar i donar una segona vida a la roba que ja no es fa servir és l'objectiu d'aquestes jornades. Des de divendres, els espais del Vide Dressing s'han omplert de compradors que tenien problemes per decidir-se per la gran varietat de productes que s'oferien.

La Simi, paradista, ha destacat que "hem tingut la sort que ha fet molt bon temps". Ha explicat que divendres a la tarda va anar-hi bastant gent, dissabte va ser intermitent i aquest diumenge esperaven que els visitants s'apropessin a veure què quedava en el darrer dia de l'esdeveniment. 

Una altra paradista, la Deborah, ha subratllat que el més important és "ajudar-nos entre tots i donar una segona oportunitat a roba que, per exemple, s'ha comprat i està tancada a l'armari". Per la seva banda, una altra companya de professió, la Lluïsa, ha ressaltat que "hi ha moltes parades i molts articles per vendre que estan molt bé de preu i s'ha venut molt i molt". 

Aquesta ha estat la primera edició a la nova ubicació dels edificis de les Fontetes i del Telecabina. Un canvi per donar cabuda a la seixantena de paradistes, xifra que ha crescut respecte altres anys, i, alhora, respectar les mesures de seguretat per la Covid. 

Els participants esperen que la iniciativa segueixi endavant i creixi. Apunten que seria una bona idea que s'estengués a més parròquies. De moment, el Comú massanenc ja ha confirmat que el mes que ve es farà una edició centrada en la roba i el material esportiu de segona mà. 

Informa: Anna Mata
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.