Balanç positiu d'aquesta temporada del Mercat de la Vall 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Últim Mercat de la Vall de la temporada. Després de l'última edició amb restriccions, els paradistes fan un balanç positiu i en destaquen l'afluència, sobretot els mesos d'estiu. 

Primer dissabte d'octubre i últim Mercat de la Vall d'aquesta temporada. Van començar fa uns mesos amb l'alegria de tornar a la normalitat després de la pandèmia, i acaben aquest dissabte amb un balanç molt positiu.

Els diferents paradistes del Mercat de la Vall han volgut donar la seva opinió sobre el que ha estat aquesta temporada. Susanda Miranda, per exemple, destaca que en general ha anat bé. "Tot i que segons el mes hi ha més o menys gent, en general ha estat una bona temporada. Qui coneix el mercat i li agrada és fidel cada primer dissabte de mes".

El temps, les vacances i la difusió són el que marca l'afluència al mercat. En aquest sentit, alguns dels paradistes tenen certes reclamacions, com ara que hi hagi una mica més de promoció. Pel que fa al temps, la paradista Esther Suils assegura que no hi poden fer res. "El temps que fa influeix molt en la gent que ve".

Un altre aspecte que destaca Miranda és que amb la relaxació de la situació epidemiològica la gent ha pogut marxar i destinar els diners a viatjar. "L'any passat la gent no podia viatjar i tenia potser més diners per gastar en coses del dia a dia, i aquest any es nota que la gent s'ha pogut gastar els diners per viatjar".

El balanç ha estat molt positiu i esperen continuar millorant la temporada que ve.

informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.