"El Barber de Sevilla" obrirà la 4a Temporada d'Òpera d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"El Barber de Sevilla" serà el primer muntatge de la 4a Temporada d'Òpera d'Andorra que es podrà veure a l'octubre al Centre de Congressos lauredià. Posteriorment, hi haurà dos muntatges més. Com a novetat, enguany hi haurà un abonament per assistir a tots els espectacles.

El 13 i el 14 d'octubre "El Barber de Sevilla" inicia la temporada. És una òpera còmica per a tots els públics amb molts artistes italians i la participació de la soprano Jonaina Salvador.

L'objectiu és que sigui un espectacle familiar. Salvador explica que l'òpera "té dos actes, amb una adaptació una mica més reduïda del que és habitual". Assegura que serà d'un màxim de dues hores resultat d'haver retallat les parts corals.

Al febrer, es podrà contemplar "Hansel i Gretel" i "La filla del regiment" de Donizetti. Enguany hi haurà la possibilitat "d'un abonament a un preu més reduït perquè la gent que ve de manera regular tingui l'entrada de les 3 òperes amb antelació".

La iniciativa està organitzada per Andorra Lírica i té el suport del comú de Sant Julià

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.