Els barris, la transparència i les relacions intergeneracionals centren la penjada de cartells a la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Andorra la Vella es presenten tres llistes encapçalades per dones, la socialdemòcrata, la de Terceravia i la d'En Comú per Andorra la Vella. Una parròquia que es preveu renyida. 

A Andorra la Vella les comunals és cosa de dones. Tres caps de llista que els propers 15 dies intentaran convèncer els electors que la seva és la millor opció. Per primera vegada la plaça Príncep Benlloch no ha marcat el tret de sortida de la campanya electoral.

PS+Independents ha començat la campanya a la zona de la font de la Call. Un espai especialment triat per exposar un dels punts forts del programa: donar veu a tots els barris de la parròquia. La de Dolors Carmona i Sergi González és una llista amb un lema clar, "Una parròquia per a tothom". Per això diuen han escoltat associacions i gent del carrer per elaborar un programa electoral que consideren ambiciós però també realista.

Els socialdemòcrates de la capital proposen un altre model de gestió comunal proper al ciutadà i transparent. Dolors Carmona ha definit l'equip que encapçala de molt plural.

També ha parlat del seu equip Terceravia+Independents, que el defineix de nou però molt consolidat. Ha escollit el carrer Prat de la Creu per fer l'enganxada de cartells, on ha parlat del seu programa que considera que té propostes ben pensades i planificades. La seva cap de llista diu que no vol entrar en polèmiques i defensa la necessitat de gestionar la parròquia amb coherència i transparència. Emi Matarrodona i Jaume Carrera volen posar el ciutadà al centre de la política.

També defensaran la participació ciutadana i defugiran de projectes faraònics. Encaren la campanya amb ganes i amb la voluntat de fer arribar la seva proposta a la majoria de ciutadans.

En Comú per Andorra la Vella vol crear un centre intergeneracional a la parròquia si guanya els comicis. Així ho ha assegurat Conxita Marsol, cap de llista i candidata a la reelecció, després de participar en la penjada de cartells a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella. També ha assegurat que tenen la intenció de crear un mirador a la Comella. Marsol ha comptat amb la presència dels membres de les llistes conjuntes a tot el país en què van plegats demòcrates, liberals i Progressistes SDP.

Marsol diu que esperen revalidar la confiança dels ciutadans per continuar treballant per la parròquia amb la mateixa intensitat.

Informa: Anna Pifarré- Pere Moliné
Imatges: Albert Refart- Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.