Bartumeu demana a Aleix que no li doni "lliçons d'andorranitat"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jaume Bartumeu ha tingut paraules dures contra el conseller demòcrata Miquel Aleix, que li ha preguntat sobre l'entrevista que va donar a una televisió catalana on va posar sobre la taula la teoria d'una conspiració entre famílies. Bartumeu ha qualificat la intervenció d'Aleix de lamentable i llastimosa i ha dit que no és qui per donar-li lliçons d'andorranitat.

"Andorra és un país on resulta que una persona que ha tingut una responsabilitat política, o s'ha d'anar a inscriure a l'oficina de l'atur o aleshores els aiatol·lans de DA li diran quins clients pot tenir o pot deixar de tenir", ha assegurat l'exadvocat dels accionistes majoritaris de BPA sobre la seva passada ocupació.

D'Aleix ha dit que "no m'ha de donar lliçons de res i menys encara d'andorranitat. I quan jo vaig anar a 8TV hi vaig anar responsablement i considero que vaig defensar responsablement el bon nom d'Andorra".

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Xavi Fajardo / Jaume Sastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.