Bartumeu renuncia a la defensa dels Cierco en el 'cas BPA' per discrepàncies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El canvi d'advocats dels germans Cierco ha estat motivat per discrepàncies a l'hora d'afrontar la defensa penal del 'cas BPA'. Així ho assegura el fins ara encarregat de defensar-los, Jaume Bartumeu.

El bufet d'advocats de l'excap de Govern ha tramès un comunicat on explica que, a causa d'aquestes discrepàncies, el despatx va decidir ahir dimecres desistir en les seves tasques de representació i defensa dels germans Higini i Ramon Cierco pel cas de Banca Privada d'Andorra, i de tots els altres afers administratius i civils relacionats amb aquest afer. 

En un altre comunicat, el grup Cierco confirma que a partir d'ara els qui s'encarregaran d'aquesta tasca seran Casadevall Advocats i la consellera liberal del comú d´Encamp i excomissària de policia Maribel Lafoz. En el mateix text, els màxims accionistes agraeixen la tasca de defensa i assessorament duta a terme fins ara per l'excap de Govern, i afirmen que el nou equip jurídic continuarà les accions que fins ara havia impulsat Bartumeu. Els canvis en la defensa dels germans Cierco han provocat que les seves declaracions davant la batlle Canòlich Mignorance, que havien de ser aquesta setmana, s'hagin ajornat fins a mitjan agost.

Informa: Judit Pedrós / Andrés González-Nandin    Locució: Ariadna Comas

Consulta aquí el comunicat del despatx d'advocats de Jaume Bartumeu

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.