Les benzineres del Pas s'omplen de turistes gràcies a l'increment de preus d'Espanya i França

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La benzina sempre ha sigut un atractiu per al turista francès que visita el país. La pujada de preus de les últimes setmanes, però, ha accentuat aquesta situació, i el Pas de la Casa se'n veu beneficiat. 

Una de les conseqüències de la guerra a Ucraïna és el preu de la benzina, que ha pujat a límits històrics arreu del món. A Andorra, però, la diferència és important respecte als països del costat i el Pas se n'està veient beneficiat. Els turistes francesos estan venint per omplir el dipòsit.

No només estan venint turistes francesos, sinó que també els espanyols aprofiten la seva estada a pistes per recarregar. 

Si fem un cop d'ull al preu mitjà del gasoil, la diferència respecte a Espanya és d'uns 20 o 30 cèntims, mentre que a França s'enfila als 40 o fins i tot als 50. Tot plegat està fent que alguns usuaris truquin buscant el millor preu. 

El que queda clar és que hi ha neguit entre la població i que la gent pateix perquè el preu segueixi pujant sense control. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.