Els berenadors, una opció diferent per passar la calor de l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com cada any, durant l'època estival, els berenadors del país s'omplen de gom a gom. Una opció lúdica que permet gaudir d'un dia amb amcs i família en un entorn natural. Enguany el nivell d'incendi es manté baix, per la qual cosa aquestes zones es troben habilitades per al seu ús a tot el Principat.

Les zones de pícnic del Principat s'omplen de gent a l'estiu, i sobretot, els caps de setmana. N'hi ha que arriben ben d'hora per agafar lloc.

Tot i que la carn a la brasa és el plat estrella, alguns ho acompanyen amb aperitius, amanides i plats preparats que porten des de casa.

Tot i que la setmana passada les instal·lacions de les parròquies més baixes van haver de tancar a causa de les altes temperaturas i la vegetació resseca, atualment els berenadors del Principat estan oberts.

El nivell d'incendi és baix gràcies a les plujes d'aquests útims dies.Tot i això, des de protecció civil, recomenen tenir cura a l'hora d'encendre i apagar el foc, i recorden que està totalment prohibit fer-ne fora de les zones especialment habilitades.

Informa: Sílvia Callís

Imatge: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.