La boira i el mal temps provoquen més desviaments a l'aeroport d'Andorra-la Seu

El mal temps i la boira han estat uns mals aliats per a l'aeroport d'Andorra-la Seu en el cap de setmana d'estrena dels vols de Viatges Regina a Palma, Madrid i Marsella.

Precisament, el vol procedent de la localitat francesa ha hagut de ser desviat aquest diumenge al matí a l'aeroport de Girona a causa de la boira. Una boira present també a Reus i Alguaire, que ha evitat que l'avió aterrés més a prop d'Andorra. El desviament a Girona ha provocat, a més, el trasllad en autobús dels sis passatgers que havien de sortir des de la Seu d'Urgell en direcció a Palma de Mallorca, ja que la sortida s'ha reprogramat des de la capital gironina. La mala sort ha afectat també el vol que havia de fer el trajecte entre Palma i la Seu d'Urgell, que finalment ha aterrat a l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.