Bomosa inaugura Hive Five, un nou espai de treball i espera arribar al 50% d'ocupació abans que acabi l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Bomosa ha innaugurat aquest dilluns un nou espai de treball, Hive Five.  Un edifici de sis plantes dissenyat per a emprenedors i empreses d'arreu, tot en un entorn obert i de col·laboració.

Aquest nou espai que ara es troba disponible es crea amb l'objectiu de generar sinèrgies entre treballadors i empreses del país. Actualment ja compta amb 140 punts de treball.

Precisament d'aquests punts de treball Hive Five ja n'ha llogat 6 i espera que a final d'any l'ocupació arribi al 50%, xifra màxima que de moment tenen prevista fins que es normalitzi la situació sanitària marcada pel coronavirus.

L'edifici de sis plantes es presenta com un aliat per diversificar l'economia i estimular el talent d'Andorra i és que els promotors d'aquest nou espai es comprometen a acompanyar els emprenedors i les empreses en tot allò que puguin necessitar, com assessorament, mentoria i, fins i tot, inversió.

Un espai disponible també les 24 hores del dia, ha explicat el director general de Bomosa, Manel Garcia.

Aquest nova iniciativa anomenada coworking fa temps que s'està implantant a diversos països europeus per modernitzar els sistemes de treball.

El cap de Govern, Xavier Espot, considera que és una iniciativa "molt positiva" i ha assegurat que "estem aquí per donar-hi suport i amb més raó si tenim en compte que els beneficis que es puguin obtenir es dedicaran a la fundació Bomosa".

L'espai està equipat d'eines fonamentals de treball oferint connexió a Internet i sales de reunions. També disposa a l'última planta d'una zona d'esbarjo per poder desconnectar una mica en alguns moments.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Fernando Montero

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.