Bomosa presenta un projecte educatiu innovador per a l'alberg de la Comella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l'any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat.

En el marc del concurs convocat pel comu´ d'Andorra la Vella per a la concessió per un termini de quinze anys de l'alberg de la Comella, Univers Bomosa, La Granja Andorra i quatre col·laboradors del país experts en el món de l'educació han presentat una proposta que els impulsors defineixen com a única.

Els impulsors destaquen que l'alberg de la Comella reuneix unes instal·lacions de gran qualitat en un entorn òptim per desenvolupar un projecte que el grup anomena: La Granja Andorra. Es tracta d'un servei educatiu innovador i especialitzat dirigit a una gran varietat de col·lectius i que pren com a referència la Granja Catalunya, la primera granja escola amb un mètode que entrena les competències emocionals de nens i joves, amb resultats demostrats científicament.

Dins dels projectes dirigits a clubs i escoles esportives destaca el treball amb el campus del bàsquet del Barc¸a en el marc del projecte "´Masia 360". Cal afegir també el treball desenvolupat amb famílies i infants en particular i per a empreses.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.