La branca general de la CASS tanca el primer trimestre amb un dèficit de gairebé 8 milions d'euros

El consell de la CASS ha aprovat els comptes del primer trimestre de 2022. Els ingressos en la branca general i de la jubilació han augmentat, tot i que les despeses s'hi acosten. El dèficit acumulat en la branca general és de prop de 8 milions d'euros.

Els ingressos per cotitzacions de la branca general de la seguretat social aquest primer trimestre han augmentat un 12,5% respecte al mateix període de l'any anterior.

Ara bé, les despeses de prestacions també han pujat fins a un 4% i tanquen el trimestre amb un dèficit de 7,9 milions d'euros.

Pel que fa a la branca de jubilació, els ingressos han crescut un 16,8% respecte un any abans i les despeses ho han fet un 9,7%. Uns resultats que tanquen el trimestre amb un superàvit d'11,5 milions d'euros.

El nombre d'assalariats el primer trimestre d'enguany ha pujat un 13%, el de cotitzants per compte propi, prop d'un 8% i el nombre de pensionistes a càrrec de la branca de jubilació prop d'un 5%. En canvi, els pensionistes de la branca de jubilació han disminuït un 2,3%.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.