Brillant Magnus Quintet estrena "La dama blanca d'Auvinyà" al Festival d'orgue

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El renaixement ha estat el punt de partida del concert d'aquest dilluns a l'església de Sant Esteve. Brillant Magnus Quintet ha estrenat una peça de l'organista Ignacio Ribas, "La dama blanca d'Auvinyà".

Monteverdi, amb l'obertura de l'òpera "L'Orfeo", ha estat el primer compositor d'un repertori que també ha recollit peces de Friedrich Händel, Henry Purcell i Dietrich Buxtehude. Amb tot el moment més esperat ha estat la gran estrena de "La dama blanca d'Auvinyà". La peça, composta per Ignacio Ribas, organista titular de Sant Esteve d'Andorra la Vella, consta de cinc moviments, i és la traducció sonora de la llegenda de l'ànima de dona convertida en esperit que protegeix Andorra de tot aquell que la vulgui sotmetre.

Les tres trompetes, percussió i orgue de Brillant Magnus Quintet han estat la tercera proposta del Festival internacional d'orgue. La propera parada serà dilluns de la setmana vinent amb una mirada a les batalles barroques ibèriques en què José Luis Echechipía i Jesús Gonzalo López defensaran un repertori amb orgue i espineta.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.