Un visitant irlandès detingut per intentar atropellar dos agents de Circulació a la Massana

Detingut el conductor d'un vehicle que aquest dilluns al matí ha envestit dos agents de circulació a la Massana. De moment la policia només emprendrà accions contra ell i no l'altre ocupant, ja que se'l considera l'únic culpable dels fets. Se li imputen dos delictes: contra la seguretat col·lectiva i contra la funció pública.

A mig matí dos agents del servei de Circulació de la Massana han donat l'alt a un BMW d'alta gamma, de matrícula britànica, que circulava en direcció contrària. El conductor ha accelerat i s'ha fugat i hauria intentat atropellar els agents.

L'automòbil ha estat localitzat per la policia a l'aparcament d'Anyós Park, on dos ocupants s'allotjaven formant part d'un nucli familiar. A hores d'ara la policia ha detingut el conductor, un home de 36 anys i de nacionalitat irlandesa, que en les pròximes hores passarà a disposició judicial. Li imputen dos delictes, contra la seguretat col·lectiva i contra la funció pública.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ricard Tenza

Correcció: Una versió anterior d'aquesta notícia indicava erròniament que hi havia dos detinguts. Només el conductor del vehicle ha estat detingut.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.