Brot de coronavirus a l'hospital de la Seu

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha detectat un brot al centre hospitalari que ha provocat l'anul·lació de l'activitat programada, és a dir, de les consultes externes i la cirurgia, els propers deu dies.

El brot ha afectat deu pacients, nou professionals sanitaris i una estudiant en pràctiques. Quinze són asimptomàtics i cinc tenen símptomes lleus.

La direcció de l'hospital ha ubicat tots els pacients amb coronavirus a la primera planta i la resta a la segona. S'han anul·lat les visites als malalts ingressats.

França amplia el toc de queda

A França s'ha ampliat el toc de queda a trenta-vuit departaments més. Així, la població de cinquanta-quatre de les cent una regions franceses s'haurà d'estar a casa entre les nou de la nit i les sis del matí. La mesura afecta quaranta-sis milions de persones.

Informa Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.