Brot de la Covid-19 al centre penitenciari

Salut informa d'un brot de coronavirus detectat al centre penitenciari de la Comella. Hi ha quatre agents en aïllament domiciliari després de donar positiu. Dos agents més i una treballadora externa també estan confinats per ser contactes.

A causa de la situació a la presó, s'ha avançat el cribratge periòdic que es fa a tots els interns i treballadors. Les proves s'han realitzat les darreres hores i han detectat 4 positius més entre els interns, tres del mòdul de preventius i una del mòdul de dones.

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha emplaçat el centre a obrir una investigació per esclarir l'origen dels contagis.

Paral·lelament al cribratge, un altre pres, en aquest cas en semillibertat i que no està en contacte amb la resta d'interns, va donar positiu fa uns dies i es troba en aïllament domiciliari.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.