Les bruixes protagonitzen un nou itinerari familiar a Engolasters

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A partir d'aquest dijous, Escaldes-Engordany té un nou itinerari familiar amb les bruixes com a motiu de visita. Es tracta de la tercera ruta amb el segell Macarulla en col·laboració amb Andorra Turisme. 

El ministre de Turisme i la cònsol major han inaugurat el circuit 'La poció de la bruixa Quela', nou parades que serviran per descobrir el secret de les trementinaires i la llegenda de les bruixes com, per exemple, la de l'escaldenca Dama Blanca al bosc de les Molleres.

Jordi Torres, ministre de Turisme, ha esmentat que la ruta tindrà un desnivell de 125 metres i la considera d'una "dificultat superior" si es compara amb la ruta dels bolets, "que es va presentar l'any passat a Canillo i que té un desnivell d'uns 50 metres" o la de la Massana, "que també té una dificultat mitjana". Però matitza que això no vol dir "que a les altres s'incrementi encara més la dificultat." L'objectiu principal és que tothom pugui gaudir de les rutes. 

En aquest camí es poden descobrir paraules màgiques, endreçar l'armari de la bruixa o descobrir la nostra recepta de la felicitat en una balança on posar peces d'emocions, diversió i coneixement. 

Amb aquest itinerari Escaldes-Engordany guanya un atractiu més per a les famílies i la cònsol Rosa Gili anuncia que de cara a l'estiu tornaran els rucs al Madriu, a Ràmio. "Com ja tenim la Borda a Ràmio en procés d'acabar d'estar operativa, allà hi hauran activats per famílies i per tots els públics".

La propera ruta que s'inaugurarà serà a Encamp a la zona de Cortals. En aquesta ruta es podran seguir les traces i empremtes de la fauna autòctona. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.