Caçadora de fotògrafs

L’obsessió de Núria Moreno Cendrós es converteix en una exposició fotogràfica que acull l’espai B’Art del centre cultural la Llacuna. A “Fotografia’m” retrata el gust per fotografiar fotògrafs.
La Núria és exalumna de l'Escola d'Art d'Andorra la Vella i ja ha participat a diverses exposicions al centre. Però en aquesta ocasió, exposa una fixació personal per caçar el caçador; d'espiar l'espia.Explica que aquets projecte neix d'una "petita obsessió", la de fixar-se més "en què feien els fotògrafs".Indiferent a si es tracta de professionals o simples amants dels records, descobreix qui hi ha darrere una foto, captant diferents tipus de fotògrafs; aquells a qui sovint els agrada captar la intimitat dels altres, tot amagant-se rere l'aparell.Fins al 15 de novembre, 25 fotografies mostren, en blanc i negre, l´extensa afició a captar moments. Des de qui ho fa de forma espontània, a qui busca una visió creativa, fins a qui li agrada compartir-ne el resultat. Una exposició on, en un moment o altre, un s´hi veurà retratat.Informa: Toni Vila Imatge: Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.