Els Cachafeiro estudien si presenten recurs a l'aute d'execució del Punt de Trobada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La família Cachafeiro estudia quina estratègia seguir després de conèixer que l'aute d'execució de la Batllia els obliga a desallotjar el Punt de Trobada abans del 30 de novembre. Tenen fins al 10 de setembre per presentar recurs. Els nous arrendataris preveuen obrir el nou centre comercial en dos o tres mesos i tenir-lo enllestit en sis etapes.

Xavier Jordana, advocat de la família Cachafeiro, ha de reunir-se amb els seus representats per estudiar l'aute d'execució que els obliga a desocupar el Punt de Trobada abans del 30 de novembre i decidir si presenten recurs. Ho poden fer fins al 10 de setembre. Reconeixen que ha estat un cop dur el termini de quatre mesos que els han donat i alerten que l'empresa podria entrar en fallida i tindria dificultats per fer front als compromisos amb treballadors i proveïdors.

Per la seva part, els nous arrendataris, el grup Pyrénées, ja té el pla d'actuació per a quan es materialitzi el desallotjament del Punt. Calculen un parell o tres de mesos per tornar a obrir a partir de la desocupació de l'edifici i després de fer-hi una primera actuació bàsica. Prioritzaran la seguretat i que compleixi la normativa d'obertura al públic.

Un cop reobert, es mantindran en funcionament dues plantes i mitja de les tres que té l'edifici i després de sis etapes el centre estarà enllestit. D'aquesta manera s'estalviaran fer una reforma integral, que obligaria a tancar durant almenys un any.

Carrefour ocuparà una planta del nou Punt de Trobada i la resta serà un centre comercial, amb comerços i serveis.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.