Caldea anuncia celebració i novetats per als 25 anys, com una piscina coberta de 25 metres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 1994 Caldea va rebre els primers banyistes. El 26 de març farà 25 anys. Per això el termolúdic anuncia per aquest any una agenda d'activitats i novetats que inclouen una nova piscina coberta i l'ampliació de la quota de socis. Des de la inauguració, Caldea ha rebut 9 milions de visitants.

El creixement i els nous serveis han marcat la història d'aquestes instal·lacions al llarg de 25 anys.  L'obra de Jean Michel Ruols ha vist incorporar espais com Inúu, Líkids i ara farà un pas més. Ja s'havia anunciat la piscina panoràmica que quedarà suspesa sobre la Valira però el 2019 ve amb més novetats a Caldea. Actualment el Club té una llista d'espera de 150 persones però la societat ha decidit donar cabuda a 1.000 socis més i així preveu superar els 3.000. Per tot plegat, es destinaran 1.300 metres quadrats de l'espai que havia de ser per al casino a fer uns vestidors i una piscina coberta de 25 metres de llarg i tres carrils. Una altra novetat, una entrada exterior. "Els socis tendran els seus espais més independitzats de l'àmbit dels turistes i a més construirem una sala d'entrenament personal. Amb l'ampliació, més tots els serveis que ja donem, el posicionem com un club esportiu de referència no només a Andorra, sinó internacionalment", assegura el director Miguel Pedregal.

La resta d'aquest espai, uns 500 metres quadrats, serà per a locals comercials. La inauguració es farà pels volts de Meritxell. Mentrestant, fent una mirada enrere, Pedregal ha destacat les dades que ha deixat la instal·lació: 9 milions de persones de freqüentació, més de 300 milions d'euros de facturació de la SEMTEE i 75 milions d'euros de reinversió.

El 26 de març farà un quart de segle que Caldea rebia els primers banyistes en les seves aigües termals una data que es vol celebrar amb els accionistes. Al llarg de l'any també es faran festes pels socis, els treballadors, accions altruites i per als més petits.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.