Aturat el concurs per construir un hotel a la torre de Caldea mentre s'enllesteix tot l'aspecte jurídic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El concurs de candidatures per a la construcció de l'hotel a la torre de Caldea s'ha aturat, a l'espera que s'acabi d'enllestir tota la part jurídica.

Segons el director de Caldea, Miguel Pedregal, "és un acord complex perquè implica un privat com és Caldea amb una administració pública". En aquest sentit, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha especificat que els procediments administratius són diferents que si es tractés només d'empreses privades, fet que ha comportat "una feina més extensa" i, de retruc, més temps. Tot i així, ha apuntat que s'està a punt de culminar tota la part jurídica.

Pedregal també ha apuntat que fins al moment s'hi han presentat una vintena d'equips d'arquitectes, als quals s'ha comunicat aquesta pausa i se'ls informarà quan es torni a reprendre el procés. Celebra que s'hagi generat tant d'interès, considerant que es tracta d'un "projecte icònic".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Gaya

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.