Caldea bat el rècord de visitants diaris amb 3.600 usuaris el dissabte passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El dissabte de Setmana Santa ha deixat un rècord històric per a Caldea, i en especial per a Inúu. Les instal·lacions han rebut un 14% més de visitants que l'any passat.

Més de 2.000 visites que divendres i diumenge s´han incrementat a 3.000. I les xifres s´enfilen fins a rècords històrics si parem atenció en el dissabte en què es reben més de 3.600 clients amb una nova marca a Inúu que consolida l´oferta, 555 visitants. "Inúu ja és un espai temàtic prou consolidat", celebra la directora comercial i de màrqueting, Patrícia Garcia.

De dilluns 26 de març fins al 2 d'abril, Caldea ha rebut  prop de 17.400 visitants, xifra que suposa un augment del 14% respecte de l´any passat. La clau de l´èxit? Una Setmana Santa més primerenca i un temps que ha afavorit la tria d'oferta turística d'interior, segons Garcia, així com els espectacles, tallers i tractaments del centre.

Passada Setmana Santa, Caldea recupera la tranquil·litat concentrant l'activitat més alta els caps de setmana i acollint grups de dilluns a divendres per mantenir la xifra. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares i Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.