Caldea destinarà 1,5 milions d'euros a rehabilitar l'edifici que acull el termolúdic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La direcció de Caldea vol mantenir el termolúdic com a font principal d'ingressos de la societat. Per aquest motiu, el pla d'inversió triannual que han aprovat i dotat amb un milió i mig d'euros està destinat a rehabilitar l'edifici i les instal·lacions interior de Caldea. Una de les idees és crear un parc infantil per a nens a partir de 3 anys. La direcció preveu tancar l'any amb uns ingressos de 2,4 milions d'euros.
Restaurar i modernitzar un edifici que encara té un gran valor arquitectònic però que amb vint anys de vida és l'objectiu del pla d'inversió que la direcció general de Caldea ha aprovat per al 2015-2017, un pla que es dotarà amb un milió i mig d'euros. Miguel Pedregal ha assenyalat que cal rehabilitar un conjunt pel qual han passat sis milions de turistes. Millorar la il·luminació, incrementar les fonts i renovar l'espectacle amb noves tecnologies i sense els Comediants són algunes de les idees de la direcció. També crear una àrea infantil que permeti abaixar l'edat d'entrada permesa als 3 anys.Miguel Pedregal, director general de Caldea: "En aquest trieni el que es vol fer és incorporar un nou espai per al públic infantil. Pensem que els infants han de tenir un lloc específic i adaptat per ells ja que gran part del turisme a Andorra són famílies amb nens que necessiten activitats per fer". El termolúdic va tancar el 2014 amb una lleugera baixada de visitants a Caldea i triplicant el nombre d'usuaris a Inúu. Pel que fa al començament d'aquest 2015 ha estat bo. Al gener la facturació a Inúu ha permès recuperar la petita baixada de freqüentació de Caldea mentre que al febrer els resultats han crescut un 11% respecte del mateix mes de l'any passat. Miguel Pedregal confia que el 2015 també tindrà resultats positius. De fet les perspectives optimistes s'han reflectit en els pressupostos generals de la societat, que espera aconseguir un ingressos de 2,4 milions d'euros.Informa: Ana Alamán Imatge: Cristina Jubete
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.