Caldea manté l'aforament al 30% i veu amb optimisme el pont d'octubre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malgrat que els protocols sanitaris permeten que Caldea operi al 50% del seu aforament, la decisió actual és mantenir-se al 30%. El centre tanca el setembre amb un bon ritme de freqüentació i veu amb optimisme el primer dels ponts de tardor.

Com a mesura de prevenció, Caldea ha optat per mantenir el límit de l'aforament al 30%, tot i que els protocols permeten augmentar-lo fins a la meitat de la capacitat total.

Segons el centre, aquesta decisió es pren amb la voluntat de seguir garantint les distàncies i oferir seguretat i confort als clients.

Durant l'estiu no s'ha detectat cap incidència i l'establiment tanca el mes de setembre amb bon ritme, amb la previsió de fer un balanç del mes d'octubre en línia al pressupost post-Covid per tancar l'any sense pèrdues.

Pel que fa al primer dels ponts de tardor, el pronòstic és optimista tenint present que les reserves omplen pràcticament la capacitat permesa.

En relació amb les instal·lacions, es manté obert el termolúdic, l'spa Orígens i l'spa només per a adults, que rep el el nom d'Inúu, que reprèn l'activitat després d'una aturada tècnica per tasques de manteniment.

Es mantenen tancades les saunes, els hammams, les dutxes vaportizades i l'spa per a nens Likids.

Informa: Laura Cugat
Imatge: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.