Caldea planteja la suspensió temporal del contracte al 90% de la plantilla

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Caldea serà la primera gran empresa que presentarà una suspensió temporal del contracte de treball. La decisió ha estat aprovada pel comitè d'empresa i afectarà 127 treballadors, el 90% de la plantilla.

El tancament de l'SPA el 13 de març per prevenir la Covid-19, amb l'impacte de la crisi sanitària en el sector del turisme, han estat decisius per prendre la decisió, segons ha especificitat la direcció.

Es tracta d'una mesura que persegueix garantir la continuïtat del projecte i sobretot mantenir els llocs de treball. D'aquesta forma es va explicar en una reunió amb el comitè d'empresa, que va aprovar la decisió.

La suspensió temporal dels contractes de treball afectarà el 90% de la plantilla, uns 127 professionals. La direcció destaca que els bons resultats han permès disposar d'una bona posició de tresoreria i, per tant, es podrà tornar a comptar amb tota la plantilla quan la situació es normalitzi.

Tot i això es mantindrà actiu un grup de persones, bàsicament de direcció, serveis tècnics i administració, per mantenir la gestió i garantir la reobertura.

Des de Caldea han avançat que els pròxims dies continuaran treballant en la definició de possibles escenaris per a la reobertura, que esperen que es faci a l'estiu, sempre que les circumstàncies ho permetin.

Informa: Joan A. Sarmiento
Locució: David Domingo

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.