Caldea presenta el nou espectacle

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Caldea va presentar ahir l'espectacle que oferirà aquesta Setmana Santa. Un muntatge que s'emmarca dins els actes del vintè aniversari de Caldea i que reuneix aigua, foc i acrobàcies a l'escenari de la Gran Llacuna. Hi van assistir unes tres-centes persones.
El nou espectacle de Caldea, "FH2OC", es va preestrenar ahir davant de la presència d'andorrans i residents, que van poder gaudir en exclusiva d'aquest muntatge. Nou actors i acròbates van escenificar un diàleg entre el cel i l'infern amb la participació dels quatre elements: la terra, l'aire, l'aigua i el foc. L'espectacle va tenir lloc a la Gran Llacuna interior i els acròbates van realitzar diversos números, sobretot aeris, amb teles i trapezis i amb foc i malabars. Un muntatge que, amb el títol de "FH20C", un joc de paraules amb els mots "foc" i "H2O", explica l´origen de les aigües termals. Del 17 al 20 d'abril es faran dues representacions diàries, a 2/4 de 9 i a 2/4 d'11 d'aquest muntatge que s'emmarca dins de la celebració del 20è aniversari del centre termolúdic.Informa: Anna Lladó Imatge: Víctor Reolid Locució: Xavi Bonet
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.