Cavalcades de Reis menys concentrades i actes que evitin les aglomeracions als espais reduïts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comuns es preparen per adaptar les cavalcades i els actes d'aquest Nadal per evitar aglomeracions al voltant de les carrosses. Aposten per celebracions més petites i controlades.

Nadal està assegurat. Així ho han decidit els comuns, que ja han posat sobre la taula amb el Govern com es podran dur a terme els actes.

A grans trets, tots estan d'acord que la necessitat ara és assegurar la distància de seguretat entre els assistents i evitar les aglomeracions en espais reduïts.

És per això que han decidit evitar els actes conjunts com la cavalcada d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i apostar per celebracions més petites i controlades.

Un exemple serà la cavalcada de Canillo, que enguany farà un recorregut molt més llarg perquè la gent no es concentri davant del comú.

Segons indiquen des del comú, els Reis sortiran de les Bordes d'Envalira, passaran per Soldeu, el Tarter i l'Aldosa, travessaran Canillo i aniran fins a Meritxell. Tot circulant per la carretera general.

El comú també ha assegurat que el pessebre es mantindrà, ja que les figures estan localitzades en punts separats i el contagi a l'aire lliure és més difícil.

Els altres comuns encara treballen per enllestir un protocol pels actes. Mentre que Andorra la Vella mantindrà el Poblet de Nadal, Encamp ja va avançar que el Saló de la infància no es farà.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.