Campanya de conscienciació sobre la recollida selectiva a totes les parròquies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comuns i Pirenaica de Serveis, empresa concessionària de la gestió de residus, inicien una campanya de conscienciació en la recollida selectiva.

Una aplicació mòbil i punts fixes a totes les parròquies amb un educador ambiental. Són elements de la campanya de conscienciació "Reciclem bé", engegada pels comuns i l'empresa concessionària de recollida selectiva.

Plegar una caixa abans de tirar-la al contenidor fa que aquesta ocupi menys espai i, per tant, no s'ompli tan de pressa. Consells com aquests serviran perquè el reciclatge es pugui fer amb menys dificultat un cop les escombraries arribin a la planta de gestió de residus. Millorar l'efectivitat del reciclatge i conscienciar encara més la població de la importància són els objectius dels comuns i de la concessionària de recollida selectiva Pirenaica de Serveis. Per aquest motiu han presentat la campanya "reciclem bé". Promoció amb una app per a telèfons mòbils.

Cada parròquia tindrà un punt físic en un lloc cèntric, on un educador ambiental resoldrà els dubtes. Educadors que també atendran in situ grans productors. La campanya s'allargarà els pròxims mesos i tindrà un cost de 100.000 euros.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.