Un canal de televisió educatiu per seguir les classes del sistema francès

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els alumnes del sistema francès disposen d'un canal de televisió educatiu per seguir les classes: el canal France 4, una eina més de les que ja ofereix el Lycée Comte de Foix.

El dial 144 de la fibra òptica acull el canal France 4 de contingut educatiu. Andorra Telecom ha activat aquesta eina televisiva per als alumnes del sistema francès, per mantenir la proposta pedagògica durant aquests dies que els centres romanen tancats.

Des de les 9h fins a les 16h es van reproduint cursos en directe per part de professors, gràcies a l'espai "Nation Apprenante".

Les primeres hores estaran destinades als estudiants de primera ensenyança i a mesura que avanci el dia s'arribarà als alumnes de batxillerat.

Les classes preveuen lectura, matemàtiques i altres assignatures com història i geografia.

Aquesta eina s'afegeix a les ja existents del Lycée Comte de Foix, com ara cursos en línia.

El director del centre, Daniel Raynal, destaca que s'ha millorat l'organització d'aquests procediments i que hi ha una comunicació ràpida amb els alumnes."Hem intentat desenvolupar totes les eines tècniques per posar-les a disposició dels alumnes, com ara cursos en línea, per continuar la línia pedagògica", explica Raynal.

A més, també s'ha reconegut la preocupació existent pels alumnes que han de passar el baccalauréat enguany.

El canal estarà actiu durant el confinament i en cas de no visualitzar-se, es recomana reinicia al descodificador desendollant-lo del corrent.

Informa: Joel Romero
Imatges: Txema Galilea

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.