Els candidats d'Encamp se centren en l'habitatge i un telefèric a Engolasters el segon dia de campanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Terceravia +Independents i En ComÚ per Encamp comencen a fer conèixer els seus programes centrats en gran part en la dinamització ecònomica de la parròquia.

Després de la penjada de llistes aquest diumenge es comencen a conèixer els programes. Terceravia +I ha parlat de la recuperació del telefèric per pujar a Engolasters. De la seva banda, En Comú per Encamp ha presentat els cinc punts bàsics del seu programa."

A la seu parroquial, En Comú per Encamp ha presentat els cinc punts del programa electoral en què es parla de la modernització del comú i la professionalització dels treballadors. Una de les claus del programa es basa en el complement del paquet de mesures per a l'habitatge encetades pel Govern.

Volen potenciar la marca Encamp Pas de la Casa amb l'organització d'esdeveniments esportius com l'Spartan Race i activitats culturals. El seu diuen que és un programa de compromís, ambiciós i factible.

Terceravia+Independents vol recuperar la línia del telefèric que connecti el centre del poble amb el llac d'Engolasters i el circuit de les Pardines. El cap de llista, Santi González, ha dit que el primer pas serà fer un estudi d'impacte econòmic.

L'objectiu és crear un pol d'atracció comercial. El terreny comunal és la primera opció, tot i que no es descarta negociar amb privats. D'altra banda, també volen estudiar molt bé com es farà la licitació de la gestió del telefèric.

Al llarg del recorregut també es vol instal·lar un conjunt de barres i pesos per fer esport.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Kevin Ribeiro

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.