Canillo aprova un crèdit extraordinari de 5 milions per a la polèmica plataforma de Soldeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo ha donat llum verd a una ampliació de capital d'ENSISA. La societat que gestiona Soldeu El-Tarter i ho ha fet aprovant un crèdit extraordinari de 5 milions. A més, ha aprovat diversos acords per poder arrendar els terrenys on es construirà la plataforma esquiable.

El comú de Canillo ha aprovat un crèdit extraordinari de 5 milions d´euros per fer front a l´ampliació de capital d´Ensisa. Aquest crèdit es farà efectiu entre aquest any i el 2019 i hauria de servir per afrontar els treballs de la plataforma esquiable de Soldeu. Unes obres que el comú vol que comencin al juliol. A més, s´han aprovat diverses permutes de terreny amb privats perquè es pugui instal·lar aquesta plataforma. Des del comú s´ha reiterat que no s´entén per què aquestes obres han provocat que SAETDE vulgui trencar Grandvalira. "No podem anar en contra d'unes obres que un dels socis vulgui fer per millorar la seva estació", ha reiterat el cònsol major.

Mandicó també ha assegurat que vol lluitar per mantenir Grandvalira ja que el seu trencament seria dolent per a la parròquia i també per al país. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.