Canillo lliurarà la setmana que ve les dades sobre els lloguers a la Taula d'Habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Canillo lliurarà la setmana que ve a la Taula d'Habitatge les dades que ha recopilat sobre els preus dels lloguers a la parròquia. El cònsol major assegura que alguns propietaris d'apartaments turístics es plantegen reconvertir-los en pisos de lloguer convencionals, la qual cosa en posaria més al mercat.

La Taula d'Habitatge i diversos agents del sector immobiliari fa temps que recriminen als comuns que no facilitin la informació de la qual disposen sobre els preus dels lloguers, que es consideren indispensables per fer una radiografia de la situació real.

El comú de Canillo ha fet ja els deures i la setmana que ve lliurarà a la Taula un estudi que ha fet sobre els preus que es cobren en diverses zones de la parròquia. Si no han passat les dades abans és perquè no cobren l'impost sobre els rendiments arrendataris i han hagut d'aconseguir-les mitjançant enquestes a uns 160 propietaris.

Sobre l'alerta de la Cambra d'una possible bombolla d'habitatges de luxe, Mandicó admet que a Canillo les noves promocions són de pisos més grans.

El cònsol major afegeix que han detectat que alguns propietaris d'apartaments turístics es plantegen posar-los al mercat de lloguer.

Sobre els pisos turístics il·legals Mandicó diu que les denúncies anònimes que es poden fer al web del comú no sempre corresponen a irregularitats i que a l'hivern serà quan més en poden aflorar. Assegura que des de fa dos anys s'han intensificat les inspeccions.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà
Locució: Oliver Jaén

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.