Canillo oferirà Wi-Fi gratuïta i millorarà la comunicació dels seus atractius a l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'hivern es convertirà en una època clau per promocionar l'oferta de la resta de l'any. És una de les iniciatives que volen emprendre des de Canillo. Avui s'ha presentat l'estudi sobre l'oferta turística d'estiu que palesa que la parròquia és molt ben valorada, però poc coneguda.

Canillo és un destí de famílies amb fills i parelles. Més de la meitat es queden en hotels i més dies que els turistes que trien altres parròquies. El motiu, més del 70% tria Canillo per la tranquil·litat i la muntanya, sobretot a la vall d'Incles, un dels llocs més ben valorats i per anar al roc del Quer, el més conegut. 

Tanmateix hi ha un ampli ventall d'oferta desconeguda on ara es vol posar el focus. L'estudi que avui s'ha presentat als empresaris dona deures. Un és millorar la connectivitat i la comunicació. L'any vinent la parròquia tindrà Wi-Fi gratuïta i nou web. 

Pel que fa al tipus de turisme, el document conclou que cal treballar en el de muntanya, oci i cultura. Una de les estratègies també passa per comunicar a l'hivern aprofitant l'afluència de visitants

Un altre dels aspectes a millorar és l'aparcament però el comú opta pel transport públic com el servei Uclic, sota demanda. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.