Canillo ultima la prova pilot del nou bus intraparroquial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo començarà ben aviat la prova pilot del nou servei de bus intraparroquial. Una línia que connectarà les diferents viles de la parròquia a un preu assequible.

El bitllet del nou bus intraparroquial de Canillo tindrà un cost aproximat d'un euro.

El comú encara hi està treballant, però aposta per un preu que considera assequible i que es vegi encara més reduït quan es tracti d'abonaments mensuals o per trajectes.

Així ho ha avançat el cònsol menor de la parròquia, Marc Casal, que defensa que és un cost adequat al tipus de servei que s'ofereix.

Casal apunta que el nou bus és tot un encert per a la parròquia i defensa que donarà un servei alternatiu al que donen els vehicles particulars i la línia nacional.

A més, creu que el fet de poder crear una xarxa amb més de 70 punts de recollida i que es pugui demanar a qualsevol hora facilitarà molt la mobilitat entre els diferents nuclis petits de la parròquia."Volem interconnectar tots els pobles de la parròquia i també amb les parades de la línia 4 de bus nacional".

El cònsol menor recorda que els usuaris podran comprar els bitllets senzills i els abonaments a l'aplicació de mobilitat de FEDA, Mou-T-B.

Informa: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.