El cant coral obre la festa d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Coral d'Escaldes-Engordany va protagonitzar ahir el concert de la festa de la parròquia, que se celebra avui. La formació va oferir un ampli repertori a l'església de Sant Pere Màrtir. Per a la coral, que celebra el seu setè any d'existència, aquest és un dels concerts més importants de la temporada.
Les actuacions a capella que van precedir l'actuació de la coral van ser un dels moments estel·lars del concert. La majoria van arrencar els aplaudiments espontanis del públic, com aquesta interpretació de "Pel teu amor" de Josep Ribas a càrrec del tenor Guillem Tudó. (Ambient). Les peces interpretades a l'inici del concert van ser escollides i molt treballades pels mateixos solistes. La segona part del concert va estar marcada pel cant coral amb la interpretació de set peces més entre les quals destacaven "L'idil·li" d'Altisent o "Vedi le Fosche" de Verdi. Concerts com els d'ahir donen fe de la bona salut de la Coral d'Escaldes, que va néixer fa set anys, i que ha triplicat el nombre d'integrants. Concerts com el d'ahir demostren que el cant coral a Escaldes s'està convertint en una activitat cultural i social de referència a la parròquia.Informa / Imatge: Víctor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.