Canvis en els canals de Som Televisió a partir de l'11 de setembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'11 de setembre comença la nova oferta de Som Televisió. Amb Movistar plus hi ha novetats destacables, amb canals que fins ara eren de pagament i que entren en el paquet bàsic. Per contra alguns continguts que eren gratuïts, com ara el partit de futbol de la lliga espanyola o el canal plus sèries, ja no ho seran. La gran incògnita continua sent la Lliga de Campions, que no se sap encara com s'integrarà en l'oferta.

L'11 de setembre els 11.500 abonats de Som Televisió tindran la nova graella disponible. En encendre l'aparell l'usuari ja podrà veure la reordenació dels canals: de l'1 al 99 estaran els canals de pagament de Movistar plus, a partir del 100 hi haurà els canals generalistes ordenats com fins ara per idioma i, del canal 200 en endavant, hi trobarem els paquets premium: futbol i altres esports, bàsicament.

El 93% dels abonats al paquet bàsic, que passa a anomenar-se Movistar plus familiar, tindran accés a més canals, sobretot, de cinema. El cap de màrqueting i relació amb el client d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que l'oferta total inclou "entre una trentena i una quarentena de canals, a més dels generalistes, els de la TDT, bastants més en HD i hem afegit el paquet de cinema, que inclou Canal + estrenos i cinc canals més".

Una ampliació amb una contrapartida. El partit de lliga dels diumenges ja no estarà inclòs, ni tampoc Canal plus sèries, que passa a ser un paquet independent per 4 euros més al mes. Pel que fa als partits de la Lliga de Campions, la incògnita es mantindrà una mica més. "Esperem que en una o dues setmanes estarà resolt", ha assegurat Casadevall. "Els tres o quatre milions de clients de Movistar a Espanya estan igual que nosaltres. sabem que es tancarà un acord, perquè és la part més gran del pastís de la televisió a Espanya, i quan hi arribin possiblement nosaltres també estarem a dins", ha afegit.

Una altra novetat serà per als clients de YOMVI que tindran accés a un catàleg de més de 5.000 títols entre sèries i pel·lícules. Podran veure, per exemple, qualsevol sèrie des de la primera temporada.

Informa: Jordi Cama Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.