La capital vol treure a concurs el telefèric de Carroi abans de les eleccions però la decisió final serà del nou comú

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella licitarà el concurs per a la construcció del telefèric del pic de Carroi abans d'acabar el mandat. Tot i això, Conxita Marsol deixa en mans del nou comú la decisió final.

La cònsol major de la capital afirma que traurà el concurs del telefèric de Carroi entre octubre i novembre. Assegura que és el moment d'avançar en el projecte perquè hi ha inversors privats i perquè la parròquia necessita un atractiu que complementi el comerç.

Ha explicat que manquen reunions amb el comú de la Massana i el Govern. Tot i això, diu que la decisió final serà del nou comú. Afirma que "tota la ciutadania es podrà pronunciar i quin millor moment que en una campanya electoral".

Des del PS, asseguren que estudiaran la proposta avaluant si hipoteca les finances comunals. Dolors Carmona opina que a les portes d'unes eleccions no s'ha de convocar el concurs, per "lògica i per ètica". Afegeix que "és un tema recurrent que surt cada vegada quinze dies abans de les eleccions. Depèn del plantejament que es faci d'aquest giny i del que ens aporti a la parròquia, valorarem si és inconvenient o no."

El comú de la capital ha inaugurat avui la plaça del Consell d'Infants, un espai a la sortida de l'escola andorrana de Santa Coloma creat a iniciativa dels escolars de la parròquia.

Informa: David Domingo-A. Alaman
Imatges Arxiu RTVA-Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.