Els cardiòlegs alerten de la perillositat del sucre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sucre és un element que pot agreujar molt el risc de contreure malalties cardiovasculars. Així ha ha explicat el cardiòleg Ricard Ballester, en una xerrada que ha dut a terme a la Fundació Crèdit Andorrà.

Segons ha assegurat, aquest tipus de dolences són la causa més freqüent de mortalitat en els països desenvolupats. Ha recordat que per prevenir la seva aparició s'ha de portar un tipus de vida més saludable així com una dieta més variada i tenir un estil de vida més actiu.

"El sucre és la clau de volta. En els últims estudis s'està veient que és la causa fonamental de la malatia cardiovascular. La diabetis mellitus tipus 2 és una autèntica plaga, per això, perquè hi ha una alimentació molt rica en sucre, que a més a més ens agrada molt", adverteix l'expert.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.