Càritas aconsella com lluitar contra el malbarament alimentari

Càritas ha ofert la conferència "El menjar no es llença. Lluita contra el malbaratament alimentari", en la qual la dietista i nutricionista Marta Pons ha explicat les causes del malbaratament dels aliments.

Un problema que es produeix majoritàriament a les llars, ja que les xifres diuen que més del 50% dels aliments que es llencen venen de les cases. És per això que l'especialista en alimentació ha donat diversos consells als assistents, com per exemple fer una compra responsable del que realment fa falta i no comprar en excés. Una altra recomanació és la de revisar periòdicament els aliments i verificar aquells que estan a prop de la seva data de caducitat i utilitzar-los abans que vencin.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.