Càritas inaugura un nou rober de 400 metres quadrats per poder atendre més persones

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 2018 Càritas va assistir 125 famílies amb necessitat de roba, estris de la llar i mobles del Rober. Justament per això s'ha hagut d'ampliar.

Aquest divendres s'han inaugurat les noves instal·lacions, que s'han traslladat del Fener a la nau número 6 del Camí Borda Nova d'Andorra la Vella. La nova ubicació té 400 metres quadrats per poder atendre més demanda i facilitar la recollida i distribució de la roba de segona mà.

Comptarà amb un total de sis treballadors que podran dedicar més esforços al triatge de la roba i al suport a altres tasques del programa.

Esther Rodríguez, voluntària del Rober, explica que poden venir usuaris derivats pel treballador social o, durant la temporada d'hivern, temporers que treballen a pistes "venen a buscar mantes, tovalloles i tot el que necessiten per equipar el pis que els donen buit".

Informa: Pere Moliné
Imatges: Xus Medrano

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.