El Carnestoltes d'Ordino arrenca amb el judici als Contrabandistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dilluns al migdia ha tingut lloc a la plaça del Call d'Ordino la representació dels Contrabandistes. La Farsa del Carnestoltes ha estat interpretada per actors voluntaris de la parròquia amb la col·laboració de l'Esbart Valls del Nord, la Coral Casamanya i el Grup Artístic d'Ordino.

Fa cinc anys el comú d'Ordino va recuperar la representació dels Contrabandistes. Aquest any s'ha volgut mantenir la tradició amb un escenari adaptat a les mesures sanitàries per la Covid-19 al Prat de Call. El canvi d'ubicació, diu la cònsol menor Eva Choy, ha estat precisament per trobar un espai més gran que permet la distància entre els espectadors.

Per assistir a la representació dels Contrabandistes calia reservar les localitats. El comú ha limitat l'aforament a cent espectadors ben distribuïts en aquest espai condicionat.

Amb uns contrabandistes que parlaven una altra llengua no ha estat fàcil emetre un veredicte. Afortunadament, els FEO, les Forces Especials d'Ordino, hi eren per posar ordre. No caldrà patir, finalment els contrabandistes han estat jutjats i sentenciats.

Amb aquesta representació, el comú d'Ordino enceta el Carnestoltes 2021. Els actes de celebració s'allargaran fins divendres.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.