Carnet Jove, Exteriors i tres ONG s'uneixen per oferir voluntariat amb les despeses pagades

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministeri d’Afers Exteriors, Carnet Jove i tres ONG amb acció internacional s’uneixen perquè els joves del país s’enrolin en un projecte de voluntariat amb una campanya informativa i la possibilitat de viatjar sobre terreny amb les despeses pagades.

Carnetjove.ad/voluntariat’ és la porta d’entrada per aconseguir un passatge al voluntariat amb les despeses pagades amb Cooperand a Bolívia, amb l’organització veterinària Daktari pel muntatge d’una tanca a prova de depredadors a Uganda o per qüestions sanitàries i nutricionals amb Aigua de Coco a Madagascar.

El ministeri d’Exteriors, Carnet Jove i les ONG signen un acord per donar cobertura al viatge de dos joves en diferents missions i una campanya que arribarà a 9.000 joves.

La presidenta de Carnet Jove i cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, explica que el ministeri farà una aportació de 3.000 euros i el Carnet Jove de 3.000 més. La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha destacat la importància de construir sinergies i "permet al Govern treballar de manera més eficaç seguint l'esperit de l'agenda 2030" a la vegada que "promou el treball en cooperació i les aliances".

De moment aquesta és una primera pedra d’un projecte que no descarta créixer en el futur.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep M. Garcia
Imatges cedides: Carnet Jove

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.