La Casa Azul, per la festa major d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Casa Azul actuarà a la festa major d'Andorra la Vella, segons ha pogut saber RTVA. La popular banda de Barcelona serà un dels reclams de l'esdeveniment, que torna després d'un any en blanc per la Covid-19.

Fonts properes al comú de la capital han confirmat el concert de La Casa Azul, que es farà en el marc de la festa major d'Andorra la Vella, aquest any entre el 7 i el 9 d'agost.

La banda, liderada per Guille Milkyway, ja estava prevista per l'any passat, però la Covid-19 va obligar a cancel·lar la festa major 2020. Per a aquesta edició s'està acabant de treballar el protocol sanitari.

La Casa Azul és una banda amb una àmplia trajectòria, que es va popularitzar encara més arran de l'èxit del tema "La revolución sexual" l'any 2007, cançó que va ser candidada a representar Espanya al Festival d'Eurovisió l'any del Chikilicuatre.

El programa 'Operación Triunfo' va fer de Milkyway un personatge encara més mediàtic, com a professor d'història de la música el 2017, l'edició en què es va rellançar el programa amb un gran èxit. Temes com "El momento" o "Podría ser peor" són dels que més han sonat. "Entra en mi vida" és el seu darrer single.

El grup d'estil electropop i indie es caracteritza per les seves melodies alegres i lletres melancòliques.

Informa: Yasmina Canedo - Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.