La Casa de la Muntanya d'Ordino preveu obrir les portes al febrer

Els cònsols d’Ordino han visitat aquest dijous la futura Casa de la Muntanya amb els arquitectes i l’equip tècnic que es fa càrrec de la construcció del nou equipament.

Ubicat a casa Ferino, es tracta d’una casa singular de tres plantes situada al carrer Major, que acollirà l’oficina de turisme i l’oficina de medi ambient per treballar de manera transversal, tal com informen des del comú. Al primer pis, hi haurà una zona de descoberta i experiència per al visitant, on es faran projeccions, es facilitaran ulleres 3D per a la visió virtual i pantalles interactives. A peu de carrer, hi haurà una sala polivalent per a presentacions d’esdeveniments relacionats amb la muntanya, ja sigui des del vessant esportiu, agrícola o de productes específics. L’oficina de turisme amb 111 metres quadrats s’ubicarà a la primera planta, prèvia a la zona de descoberta, i al cap de casa s’ubicarà una àrea de treball compartida. El Centre d'estudis de la neu i de la muntanya (Cenma) i Actua són dues entitats col·laboradores que aportaran contingut al projecte.

El conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Pons, i el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, que han pres part també a la visita, han explicat el projecte del centre turístic i d’informació de la parròquia, que està previst que obri portes a finals de febrer. 

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Ordino

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.