La Casa Pairal de la Massana, remodelada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els usuaris de la Casa Pairal de la Massana han pogut tornar als equipaments habituals. Més còmodes, amb més espais i un sistema de climatització i il·luminació renovat.

La Casa Pairal de la Massana ha passat per una reforma integral amb l’objectiu de millorar les seves prestacions. L'equipament s'ha reformat per guanyar en comoditat i permetre que la gent gran tingui més opcions per fer activitats.

"La gran novetat és que hi ha moltes zones diferenciades, tenim unes mampares que es tanquen i això permet que al mateix moment puguin haver-hi diverses activitats", ha afirmat la cònsol major de la Massana, Olga Molné.

Joan-Enric Vives, copríncep episcopal, ha detallat que: "És bo que el país agraeixi a la gent gran tot el que ells són i representen". 

I ells també celebren aquest nou espai. "La trobo preciosa", ha afirmat la Pili". La Paulina també ha explicat que d'aquesta manera podrà jugar i ballar. 

Els treballs es van iniciar fa uns quatre mesos i han tingut un cost de 280 mil euros.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.