Casa Rossell acull un espectacle teatral basat en les cartes de l'última descendent de la nissaga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L’era gran de Casa Rossell s’ha omplert d´una seixantena de persones que han pogut gaudir d’un espectacle teatral basat en una representació dramatitzada, a partir d´un recull de cartes rebudes per l’últim membre de la família Rossell, Maria Lluïsa de Riba.

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, la companyia Somhiatre ha realitzat un espectacle teatral a partir de la correspondència real, rebuda per l’últim membre de la nissaga Rossell que va viure a la casa pairal, Maria Lluïsa de Riba.

Les cartes segueixen un ordre cronològic, i tracten diversos temes més enllà de la gestió dels negocis i el patrimoni. Parlen sobretot dels costums de l'època.

Són cartes que va rebre Maria Lluïsa, l'última descendent de la família Rossell, i la principal protagonista d´aquesta obra teatral.

L'actuació s´ha representat a la mateixa casa de la família Rossell, a Ordino, amb un attrezzo en l´escenografia que ha recreat a la perfecció l´ambient de l´època.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Héctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.